Ti vilde impact trends

Folkemødedebat: Et underholdende aftenevent med debat og vilde forudsigelser om markedet for impact investeringer i det kommende år.

FM22
Nyhed

Folkemødet byder på mange debatter med kloge ord og skarpe indsigter. Og de bliver bare optaget meget bedre med en kold bornholmsk øl, most eller en god gammeldags Breezer i hånden. 

Vi byder på begge dele torsdag d. 16/6 kl. 18 i telt J4, Kæmpestranden, når vi diskuterer, hvad udviklingen på finansmarkederne, i velfærdssystemet og i samfundet generelt vil betyde for sociale impact investeringer i Danmark i den kommende tid. Vi kommer med bud på konkrete trends og tendenser på området, og vi vover pelsen med vilde forudsigelser for året, der kommer. Hvor bevæger impact investing markedet sig hen? Hvilke trends aner vi i horisonten, og hvilke tendenser fra verden omkring os vil slå igennem i Danmark og Norden i den kommende tid? Og ikke mindst: Hvilke bevægelser kan vi selv skabe i arbejdet med at udnytte muligheder og overkomme udfordringer for sociale impact investeringer?

Til afsløringen af de ti vilde impact trends vil ledende partner af Den Sociale Kapitalfond Invest, Lars Jannick Johansen, diskutere de ti trends sammen med  Helle Øbo, adm. direktør i Askovfonden. Og til at lede slagets gang og stille skarpt på de ti vilde impact trends har vi fået fremtidsforsker Liselotte Lyngsø som moderator.

Kom og vær med til at forudsige fremtiden eller lyt blot til diskussionen mellem et par af landets skarpeste inden for impact investeringer, velfærdsudvikling og trendspotting, mens vi byder på en øl, bornholmsk most eller torsdagsbreezer.

Læs vores 10 trends fra sidste år: 10 social impact investing trends i 2021 | Den Sociale Kapitalfond